تیم ملی فوتبال بانوان ایران در اولین دیدار خود از مرحله مقدماتی مسابقات مقدماتی المپیک ریودوژانیرو روز یکشنبه برابر تیم ملی لائوس به پیروزی ۵ بر یک دست یافت.
در این بازی که از گروه C و به میزبانی چین تایپه برگزار شد، شبنم بهشت (۲۹ و ۶۲)، فرشته کریمی (۳۴)، پریا نوروزی (۷۷) و فاطمه ارژنگی (۸۸- پنالتی) برای ایران گلزنی کردند.
با این پیروزی تیم ایران ۳ امتیازی شد و به خاطر گل زده بیشتر نسبت به تیم چین تایپه، صدرنشین گروه C شد. در روز نخست این رقابتها چین تایپه با ۴ گل از سد لائوس گذشته بود.
تیم ملی فوتبال بانوان ایران فردا سهشنبه در شرایطی برابر تیم چین تایپه میزبان به میدان میرود که با یک تساوی هم به عنوان صدرنشین راهی مرحله بعدی مسابقات خواهد شد. (مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید