در این دیدار که در حضور کمتر از 500 تماشاگر برگزار شد، شاگردان علیرضا منصوریان نمایش قابلقبولی از خود ارائه دادند و صاحب چند موقعیت خوب گلزنی شدند اما نتوانستند از آنها استفاده کنند.
در حالی که بازی با برتری فنی نفت پیگیری میشد در دقیقه ۴۳ الشبابیها صاحب یک ضربه پنالتی شدند که این ضربه را ناصر حزازی به گل تبدیل کرد. در این صحنه مهاجم الشباب از تله آفساید مدافعان نفت فرار کرد و در حالی که بیرانوند را داخل محوطه جریمه جا گذاشته بود برخورد پای دروازه بان نفت با وی منجر به اعلام ضربه پنالتی شد.
یک دقیقه پس از این گل غلامرضا رضایی از غفلت مدافعان الشباب به خوبی استفاده کرد، اما مقابل دروازه خالی حریف ضربهای به توپ زد که فقط عرض دروازه خالی را طی کرد و به گل تبدیل نشد.
نیمه اول این دیدار به دلیل مصدومیت دروازهبان الشباب در دقیقه ۳۳ برای دقایقی متوقف شد و به همین دلیل داور شش دقیقه وقت اضافه برای این نیمه اعلام کرد. در این دقایق نفت بازهم میتوانست به گل تساوی برسد اما این اتفاق رخ نداد تا نیمه اول با برتری یک بر صفر الشباب به پایان رسید.
برتری نیمه اول نفت در نیمه دوم هم تکرار شد اما با وجود حملات زیادی که این تیم روی دروازه مهمان عربستانی داشت نتوانست به گل برسد. علیرضا منصوریان که نمیخواست سه امتیاز بازی خانگی را از دست بدهد و تیمش را در آستانه حذف شدن قرار دهد مدام از بازیکنانش میخواست در دقایق پایانی حضور پرتعدادتری روی دروازه حریف داشته باشند اما در اکثر حملات بازیکنان نفت درون محوطه حریف کم تعداد بودند.
در ۱۰ دقیقه پایانی و به دنبال هجوم پرتعداد نفت به دروازه حریف، الشبابیها دل به ضد حملات بستند و صاحب موقعیتهایی هم شدند، اما این نفت بود که از این برتری استفاده کرد و در دقیقه ۸۵ توسط ارسلان مطهری به گل تساوی دست پیدا کرد.
بعد از این گل نفتیها همچنان فشار خود را حفظ کردند و در دقیقه ۹۰ توسط پادووانی به گل برتری دست پیدا کردند. در این صحنه کرنر ارسالی ایمان مبعلی پس از یک رفت و برگشت روی سر پادووانی آمد و ضربه آرام این بازیکن در گوشه دروازه حریف جای گرفت.شاگردان علیرضا منصوریان که پیش از این یک امتیازی بودند با پیروزی برابر الشباب عربستان چهار امتیازی شدند و شانس خود برای صعود از مرحله مقدماتی افزایش دادند. پس از پیروزی 2 بر یک تیم فوتبال نفت ایران مقابل الشباب عربستان لئوناردو پادووانی به عنوان بهترین بازیکن این بازی انتخاب شد.وی گل دوم و برتری نماینده کشورمان را به ثمر رساند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم