به گزارش ایرنا، بشیر نازپرور افزود: 159 نفر از این افراد در استان تهران از فروردین تا دی امسال بر اثر مسمومیت با قرص برنج جان خود را از دست دادهاند.
وی اظهار کرد: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که میزان مرگ به علت مسمومیت با قرص برنج 207 مورد گزارش شده بود، 23.2 درصد کاهش یافته است.
به گفته نازپرور 90 نفر از این جانباختگان بر اثر مسمومیت ناشی از قرص برنج، مرد و 69 نفر نیز زن بودند.
وی با ارائه گزارشی از دی ماه امسال ادامه داد: مرگ افراد در اثر قرص برنج در دی امسال در استان تهران با 46 درصد کاهش نسبت به سال گذشته، هفت مورد بوده است.
نازپرور با بیان اینکه در 10 ماهه امسال 102 نفر بر اثر اصابت سلاح سرد به قتل رسیدهاند، یادآور شد: در مدت مشابه سال گذشته 104 نفر در اثر اصابت سلاح سرد به قتل رسیده بودند. به گفته وی، 86 تن از این کشتهشدگان در اثر اصابت سلاح سرد، مرد و 16 تن نیز زن بودند.
رئیس کل پزشکی قانونی استان تهران با بیان اینکه 85 نفر از کشتهشدگان سال گذشته در اثر اصابت با سلاح سرد مرد و 19 نفر نیز زن بودهاند، در گزارش قتل با سلاح سرد دیماه امسال اظهار کرد: در دی ماه امسال 11 مورد مرگ در اثر اصابت با سلاح سرد گزارش شده که این رقم کاهش 1.9 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان میدهد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم