دکتر محمدرضا پورابراهیمی، نایبرئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی روز گذشته در آیین گشایش نخستین همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایی که با حضور جمعی از مسئولان کشوری و مدیران این صنعت در مرکز همایشهای بینالمللی رازی تهران برگزار شد، این مطلب را اعلام کرد.
وی افزود: هماکنون رقم صادرات محصولات غذایی سالانه هشت میلیارد دلار و میزان واردات آن 13 میلیارد دلار است.
دکتر پورابراهیمی با اشاره به بالا بودن میزان ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور اظهار کرد: فقط در بخش نان سالانه حدود 3000 میلیارد تومان ضایعات داریم و در لایحه بودجه سال آینده حدود 11 هزار میلیارد تومان یارانه برای نان پیشبینی شده است.
وی شیوه آبیاری و میزان آب مصرفی برای تولیدات کشاورزی و غذایی را در ایران غیرمنطقی خواند و گفت: هماکنون از 93 میلیارد متر مکعب آب مصرفی برای تولید محصولات غذایی، حدود 86 میلیارد متر مکعب در بخش کشاورزی مصرف میشود که این میزان با توجه به قرار گرفتن کشورمان در محور خشکسالی، بسیار نگرانکننده است.
گفتنی است، طی مدت دو روز برگزاری این همایش بیش از 20 سخنران داخلی و خارجی به تشریح آخرین دستاوردهای حوزه تولید، بستهبندی و نگهداری فرآوردههای غذایی میپردازند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم