جام جم سرا: مواد لازم- آرد: ۴ پیمانه، کره یا روغن آب شده: نصف پیمانه، شکر: ۲ قاشق سوپخوری، تخم‌مرغ: ۲ عدد، نمک: یک قاشق چایخوری، شیر ۱/۵ پیمانه، کنجد: به میزان لازم، پودر مایه خمیر: یک قاشق مربا‌خوری.
کد خبر: ۷۷۶۳۶۲
طرز تهیه نان مخصوص همبرگر در خانه

طرز تهیه:

ابتدا شیر را بجوشانید و بگذارید کمی خنک شود. شکر و پودر مایه خمیر را با هم مخلوط کرده و به شیر ولرم اضافه کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آن زمان دهید تا مایه خمیر آماده شود. کره یا روغن جامد را آب کرده و با نمک و یک عدد تخم‌مرغ مخلوط کنید و بعد از آماده شدن مایه را به آن بیفزایید. آرد را دو تا سه بار الک کنید تا سبک شود و خمیر کیفیت بیشتری داشته باشد. بعد آرد را بتدریج به مواد بیفزایید و با دست مخلوط کنید.

به اندازه‌ای آرد اضافه کنید که خمیری مناسب حاصل شده و به دست نچسبد. ظرف بزرگ‌تری در نظر بگیرید و کمی آن را چرب کنید. خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید و ۱/۵ تا ۲ ساعت به آن استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شده و بعد خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و آنها را با دست گرد کنید، سینی فر را کمی چرب کرده و خمیر‌ها را با فاصله در سینی بگذارید.

زرده یک تخم‌مرغ را با قلم‌مو روی خمیر‌ها بمالید و کنجد بپاشید و 15 دقیقه دیگر روی آنها را بپوشانید. فر را روشن کنید تا گرم شده بعد سینی فر را در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و صبر کنید تا روی نان‌ها طلایی شده و از فر بیرون آورید.

به این ترتیب نان همبرگر بدون نگه دارنده را در منزل تهیه کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها