طرز تهیه:
ابتدا شیر را بجوشانید و بگذارید کمی خنک شود. شکر و پودر مایه خمیر را با هم مخلوط کرده و به شیر ولرم اضافه کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آن زمان دهید تا مایه خمیر آماده شود. کره یا روغن جامد را آب کرده و با نمک و یک عدد تخممرغ مخلوط کنید و بعد از آماده شدن مایه را به آن بیفزایید. آرد را دو تا سه بار الک کنید تا سبک شود و خمیر کیفیت بیشتری داشته باشد. بعد آرد را بتدریج به مواد بیفزایید و با دست مخلوط کنید.
به اندازهای آرد اضافه کنید که خمیری مناسب حاصل شده و به دست نچسبد. ظرف بزرگتری در نظر بگیرید و کمی آن را چرب کنید. خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید و ۱/۵ تا ۲ ساعت به آن استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شده و بعد خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و آنها را با دست گرد کنید، سینی فر را کمی چرب کرده و خمیرها را با فاصله در سینی بگذارید.
زرده یک تخممرغ را با قلممو روی خمیرها بمالید و کنجد بپاشید و 15 دقیقه دیگر روی آنها را بپوشانید. فر را روشن کنید تا گرم شده بعد سینی فر را در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و صبر کنید تا روی نانها طلایی شده و از فر بیرون آورید.
به این ترتیب نان همبرگر بدون نگه دارنده را در منزل تهیه کنید. (جام جم سرا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد