مدیریت در برخی شرکت‌های خصوصی شده هنوز دولتی است

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی با تاکید بر اهمیت انتقال مدیریت در فرآیند خصوصی‌سازی، گفت: در برخی از موارد با وجود انتقال مالکیت از بخش دولتی به بخش خصوصی، مدیریت منتقل نمی‌شود و کماکان در دست دولت باقی می‌ماند.
کد خبر: ۷۷۵۱۰۹

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی‌سازی، میرعلی‌اشرف عبدالله پوری‌حسینی در نشست علمی و تخصصی با موضوع آسیب‌شناسی و اجرایی واگذاری سهام دولتی به موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی، افزود: خصوصی‌سازی را می‌توان انتقال مالکیت و مدیریت از بخش دولتی به غیردولتی به منظور افزایش بهره‌وری و کارایی تعریف کرد.

وی درباره واگذاری سهام دولت در قالب رد دیون نیز گفت: بحث رددیون و واگذاری بخشی از دارایی و سهام دولت در قالب طلب دولت به بخش شبه‌دولتی و خصوصی، روش مناسبی برای اجرای سیاست خصوصی‌سازی در کشور نیست.

پوری‌حسینی درمورد مشوق‌های قابل ارائه به بخش خصوصی واقعی اظهار کرد: این مصوبات با هدف تشویق بیشتر بخش خصوصی برای حضور در واگذاری‌ها با تصمیم هیات واگذاری در ابتدای شروع بکار دولت تدبیر و امید گرفته شد که درمجموع سه مصوبه در این ارتباط وجود دارد.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی افزود: مصوبه اول مربوط به فروش اقساطی سهام دولتی با نرخ 15 درصد است که در صورت حضور بخش خصوصی واقعی تخفیف 3 درصدی به آن داده می‌شود و فروش اقساطی برای این نوع خریداران و بخش خصوصی واقعی 12 درصد تعیین شده است. وی گفت: مصوبه دوم و سوم به اضافه شدن یک سوم به زمان اقساط شرکت‌های واگذار شده و همچنین پلکانی شدن اقساط شرکت‌هایی که توسط بخش خصوصی واقعی خریداری می‌شوند، مربوط می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها