طرز تهیه خورش خلال بادام:
ابتدا گوشت را با پیاز داغ تفت می دهیم، گوشت را با یک چوب دارچین و 3 عدد لیمو عمانی می پزیم. کمی روغن درون ظرف نچسب می ریزیم و خلال بادام را با حرارت کم حدود 4 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگ آن تغییر نکند. سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. نصف زرشک و نصف زعفران را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس گوشت و آب گوشت را روی خلال ها می ریزیم و با حرارت کم حدود 2 ساعت اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. در5 دقیقه آخر بقیه زرشک و زعفران را به خورش اضافه می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد