طرز تهیه خورش خلال بادام:
ابتدا گوشت را با پیاز داغ تفت می دهیم، گوشت را با یک چوب دارچین و 3 عدد لیمو عمانی می پزیم. کمی روغن درون ظرف نچسب می ریزیم و خلال بادام را با حرارت کم حدود 4 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگ آن تغییر نکند. سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. نصف زرشک و نصف زعفران را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس گوشت و آب گوشت را روی خلال ها می ریزیم و با حرارت کم حدود 2 ساعت اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. در5 دقیقه آخر بقیه زرشک و زعفران را به خورش اضافه می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ