در آیین افتتاحیه فیلم فجر قرار است از محمدعلی کشاورز به طور ویژه تجلیل شود. البته در بخش بزرگداشتهای جشنواره نام حسین جعفریان، مدیر پیشکسوت و توانای فیلمبرداری ایران نیز همراه با فعالان عرصه لابراتور اعلام شده است.
پیش از این قرار بود در مراسم افتتاحیه فیلم سینمایی «محمد(ص)» ساخته مجید مجیدی نیز رونمایی شود که به دلیل آماده نشدن کامل مراحل فنی، این فیلم قرار است با تاخیر و در روزهای آینده به نمایش درآید.
اما بر اساس رای هیات انتخاب جشنواره 11فیلم در بخش نگاه نو(فیلم اولیها) و 24 فیلم در بخش سودای سیمرغ سی و سومین دوره جشنواره فیلم فجر با یکدیگر به رقابت میپردازند.
روزنامه جامجم، امروز در صفحههای 9، 10 و 11 خود پرونده ویژهای را برای مهمترین رویداد سینمایی ایران تدارک دیده است، اگر میخواهید درباره سوداگران سیمرغ امسال، موضوع فیلمها، بازیگران حاضر در جشنواره و شیوه انتخاب آثار بیشتر بدانید، این پرونده را از دست ندهید.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم