تعطیلی پنجشنبه ادارات البرز لغو شد

استاندار البرز گفت: لغو تعطیلی پنجشنبه‌ها به استثنای تهران، به 31 استان در قالب بخشنامه ابلاغ شده و تمامی شهرستان‌های استان ملزم شدند تا روز پنجشنبه نیز دایر باشند.
کد خبر: ۷۶۴۲۹۳

حمید طهایی، لغو تعطیلی پنجشنبه‌های البرز و دیگر استان‌ها را به استناد شکایت یک شاکی به دیوان عدالت اداری و لازم‌الاجرا بودن آن از سوی دیوان عدالت اداری عنوان کرد.

به گزارش ایلنا، وی افزود: در پی طرح شکایت یک شاکی به دیوان عدالت اداری مبنی بر غیرقانونی بودن تعطیلی دستگاه‌های اداری در روز پنجشنبه، این رأی در هیات عمومی دیوان عدالت اداری مطرح و مصوبه تعطیلی پنجشنبه در البرز لغو می‌شود؛ بر همین اساس و به استناد قانون، همه سازمان‌ها باید 36 روز هفته و 44 ساعت انجام کار داشته باشند.

طهایی اظهار کرد: حتی استان‌های تبریز، اصفهان، شیراز و بوشهر هم که در شرایطی مشابه البرز قرار داشتند به استناد این دستور ملزم به لغو مصوبه تعطیلی پنجشنبه‌ها شدند.

وی بیان کرد: اگر استناداتی نظیر آلودگی هوا داشته باشیم، می‌توان مجددا طرح تعطیلی پنجشنبه‌ها را با اخذ مجوز قانونی ادامه داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها