به گزارش خبرنگار جامجم، براین اساس قیمت دلار دیروز به 3507 تومان رسید و با وجود افت قیمت اونس جهانی طلا، باعث رشد قیمت سکه در بازار تهران شد. قیمت دلار برخلاف قیمت سکه که تحت تاثیر رشد قیمت جهانی اونس روند افزایشی در پیش گرفته، در روزهای گذشته تقریبا ثابت بود.
به این ترتیب بهای سکه و طلا نیز به دنبال رشد قیمتی دلار افزایش چند هزار تومانی را تجربه کرد به طوری که سکه تمام بهار آزادی دیروز در بازار با 6000 تومان رشد، به قیمت یک میلیون و 34 هزار و 500 تومان مورد معامله قرار گرفت. این در حالی است که اونس جهانی دو دلار کاهش داشته و از 1281 دلار به 1279 دلار رسیده است.
همچنین نیم سکه با رشد 2000 تومانی به 515 هزار تومان رسید و ربع سکه نیز با افزایش هزار تومانی روی قیمت 272 هزار تومان ایستاد. قیمت سکه یک گرمی ثابت ماند و با همان قیمت 173 هزار تومان به فروش میرسید اما طلای 18 عیار از 104 هزار تومان به 105 هزار تومان رسید.یورو نیز به دنبال دلار افزایش قیمت داشت و از 4066 تومان به 4124 تومان رسید که افزایش 58 تومانی را نشان میدهد.
در همین حال شاخص کل بورس و اوراق بهادار با افت 384 واحدی به 65 هزار و 935 رسید. فرابورس نیز کاهش شاخص را تجربه کرد و با نزول 18 واحدی روی پایه 729 ایستاد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم