پرونده مرغ‌های «سربی» روی میز شورا

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با هشدار نسبت به میزان بالای سرب در گوشت مرغ گفت: میزان سرب موجود در گوشت سفید مرغ 47 درصد بیشتر از استاندارد است.
کد خبر: ۷۶۱۰۰۸

رحمت الله حافظی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که گزارش پایش مواد غذایی اواخر سال گذشته نشان داد که میزان سرب موجود در گوشت سفید مرغ 47 درصد بیشتر از استاندارد است، افزود: البته تا دو هفته آینده نتایج پایش جدید، جمع‌بندی و اعلام می‌شود. وی با بیان این‌که باید برای تخمین آخرین وضع وجود سرب در مرغ منتظر گزارش پایش امسال بود، در مورد چرایی وجود این حد سرب در بدن مرغ توضیح داد: دانه‌های خوراکی درون دستگاه‌هایی تولید می‌شود و شاید قطعات سربی در این وسایل وجود داشته باشد که در تماس با دانه سربی می‌شوند، اما قطعا باید برای پاسخ به این چرایی بررسی‌های لازم انجام شود.

حافظی با بیان این‌که براساس گزارش سال گذشته، مشخص شد که نگرانی از وضع «هورمون» در گوشت مرغ وجود ندارد، عنوان کرد: برخلاف تصورات رایج مبنی بر میزان زیاد هورمون در گوشت مرغ‌؛ این‌گونه نیست و در نتایج پایش‌ها مشخص شد که هورمون موجود در مرغ حتی بسیار کمتر از سطح استاندارد بوده است.پیش از این، در پی انتشار اخباری مبنی بر آلوده بودن مرغ‌ها به سرب، حسین هاشمی، استاندار تهران با رد خبر آلودگی و بالا‌بودن سرب موجود در مرغ‌های شهر تهران گفته بود که مرغ مورد استفاده شهروندان تهرانی هیچ مشکلی ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها