شایعه در شهر؛

مدیرعامل پرسپولیس از فدارسیون فوتبال می‌آید؟

جام جم ورزشی: پس از 8 ماه دوباره نام دبیر کل فدراسیون فوتبال برای مدیرعاملی پرسپولیس بر سر زبان ها افتاده است.
کد خبر: ۷۵۵۰۰۴
مدیرعامل پرسپولیس از فدارسیون فوتبال می‌آید؟

در حالی که هنوز وضعیت مدیریت باشگاه پرسپولیس و ادامه همکاری حمیدرضا سیاسی با این باشگاه مشخص نیست شایعه مدیرعاملی مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال در پرسپولیس مطرح شده است!

نبی که زمزمه کنارگذاشتن اش از پست دبیرکلی شنیده می شود اردیبشت ماه سال جاری زمانی که علی پروین سرپرست باشگاه بود و با وزارت ورزش و جوانان هم اختلاف نظر داشت، در فهرست گزینه های احتمالی برای مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس قرار داشت.

آن زمان از نبی و محمدرضا ساکت، عزیز محمدی و اکبر نوجوان به عنوان گزینه های احتمالی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس نام برده می شد که البته هیچ کدام هم انتخاب نشدند.

اکنون در شرایطی که وضعیت مدیریت باشگاه پرسپولیس نامشخص و مبهم است و از سویی هم بحث واگذاری سهام این باشگاه در ماه آینده تقریبا قطعی است و نبی هم در آستانه کناره گیری از دبیرکلی فدراسیون فوتبال است نام او به عنوان گزینه برای مدیریت باشگاه پرسپولیس شنیده می شود.(جام نیوز)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها