LoopPay یار جدید سامسونگ برای رقابت با اپل

شرکت کره‌ای سامسونگ که ید طولایی در رقابت با اپل دارد، این بار می‌خواهد سرویس جدیدی را برای رقابت با Apple Pay راه‌اندازی کند.
کد خبر: ۷۵۳۲۷۰

اپل‌پی یا همان کیف پول الکترونیک اپل رقابت شرکت‌ها در زمینه پرداخت‌های موبایلی را دوباره رونق بخشیده و همین باعث شده سامسونگ نیز به فکر همکاری با شرکت LoopPay بیفتد که یک استارت‌آپ فعال در زمینه پرداخت‌الکترونیک است.

این سیستم‌پرداخت که قرار است سال آینده میلادی به بهره‌برداری برسد، از هر دو قابلیت پرداخت‌الکترونیک یعنی پرداخت آنلاین و همچنین چیپ‌ست ان‌.اف.‌سی پشتیبانی می‌کند که باعث می‌شود دستگاه‌های سامسونگ بتوانند طیف وسیع‌تری از خرید با کارت‌های اعتباری را پوشش دهند.

همچنین فناوری loopPay که سامسونگ سراغ آن رفته احتیاج به استانداردسازی ندارد، لذا این فناوری می‌تواند با کارتخوان‌های بیشتری ارتباط برقرار کند. دور از ذهن نیست سامسونگ نیز برای ارتقای سطح امنیت خود مانند اپل سراغ تشخیص اثرانگشت برود.

اکنون اپل توانسته با سیستم پرداخت الکترونیک خود نزدیک به 90 درصد عملیات‌های بانکی قابل اجرا در کشور آمریکا را پشتیبانی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها