خودروهای فرسوده دولتی با مزایده اسقاط می‌شوند

سرپرست معاونت نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت گفت: در سومین جلسه کارگروه هماهنگی نوسازی این ستاد ناوگان طرح جدید از رده خارج کردن خودروهای فرسوده دولتی با استفاده از مزایده مصوب شد.
کد خبر: ۷۵۰۱۰۸

به گزارش روابط عمومی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت، حسین هاشمی افزود: بر این اساس، سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی، خودروهای فرسوده خود را در سایت نرم‌افزاری مربوط ثبت‌نام کرده و پس از انجام تشریفات قانونی که به صورت مزایده و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و مراکز اسقاط داوطلب سراسر کشور برگزار می‌شود، اداره کل اموال دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان مجری طرح، نسبت به تخصیص خودروها به مرکز اسقاط واجد شرایط، اقدام می‌کند.

وی اظهار کرد: در فرآیند جدید که پس از بررسی‌های کارشناسی در جلسات کارگروه نوسازی ناوگان نهایی شده با هدف سرعت بخشیدن به از رده خارج کردن خودروهای دولتی، طرح جدید با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی تا پایان ماه جاری نهایی شده و روند توقف خودروهای دولتی از ماه آینده با ابلاغ دستورالعمل جدید فعال خواهد شد.

وی اظهار کرد: خودروهای فرسوده دولتی هیچ‌گونه یارانه و تسهیلات از منابع عمومی دریافت نکرده و دستگاه‌های دولتی جهت شماره‌گذاری خودروهای جدید باید خودروهای فرسوده خود را از رده خارج کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها