حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، محمداسماعیل اسماعیلی سرپرست گروه باستانشناسی با اعلام این خبر گفت: پس از کشف آثار تاریخی چهارصد ساله در جریان عملیات حفاری شرکت فاضلاب تهران در حدفاصل میدان مولوی و میدان محمدیه، پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری مجوز مطالعات باستانشناختی در این
منطقه را صادر کرد.
به گفته اسماعیلی، بر اساس یافتههای فرهنگی به دست آمده از گودالهای حفاری شده توسط شرکت فاضلاب بقایای معماری، تدفینهای قاجاری، سفالهای مربوط به قرون میانی و متاخر اسلامی و قطعاتی از ظروف سنگی به دست آمد.
او با اشاره به کشف دو حلقه قنات قدیمی در محل افزود: در عمق پنج متری در یکی از گودالهای حفر شده یکقطعه سفال هم افق با فرهنگ چشمه علی مربوط به دوران پیش از تاریخ به دست آمد که اظهار نظر قطعی درباره آن به انجام مطالعات تکمیلی نیاز دارد.
چندی پیش، پس از اطلاع یکی از دانشجویان دانشگاه تهران به پژوهشکده باستانشناسی مبنی بروجود آثار فرهنگی در گودبرداریهای فاضلاب تهران، هماهنگیهای لازم از سوی پژوهشکده باستانشناسی صورت گرفت و با حضور یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، عملیات گودبرداری متوقف شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....