جمع‌آوری پماد موضعی «فلوئوسینولون» از بازار

معاون فنی و نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو، در ارتباط با جمع‌آوری پماد موضعی فلوئوسینولون 0.025 درصد، توضیحاتی ارائه داد.
کد خبر: ۷۴۶۵۹۰

به گزارش مهر، اخیرا نامه‌ای از طرف مهدی پیرصالحی، مدیرکل نظارت و ارزیابی دارو و موادمخدر سازمان غذا و دارو به مدیرعامل شرکت بهوزان، ارسال شده است. در این نامه بر مشاهده حشره‌ای داخل پماد موضعی فلوئوسینولون 0.025 درصد که محصول آن شرکت است، اشاره شده و به همین دلیل این سازمان، خواستار جمع‌آوری این محصول شده است.

مصطفی کریمی افزود: یکی از وظایف نظارتی وزارت بهداشت، حصول اطمینان از باکیفیت بودن داروهای بازار مصرف است و در این میان هر دارویی که عرضه می‌شود، نباید دارای ناخالصی و ذرات خارج از قوانین مشخصی باشد.

وی عنوان کرد: بعضی اوقات اتفاقاتی در حوزه تولید می‌افتد که ذرات خارجی در داروهای عرضه شده در بازار دیده می‌شود. وزارت بهداشت وظیفه دارد هر زمان که مشکلی ـ چه به صورت سهوی و چه عمدی دیده شد ـ برای جمع‌آوری آن از بازار مصرف اقدام کند و تذکرات لازم را به شرکت‌های تولیدکننده برای تصحیح فرآیند نظارتی خود ابلاغ و تا زمان اصلاح فرآیند از تولید مجدد آنها جلوگیری کند.

کریمی یادآور شد: به منظور جمع‌آوری سریع‌تر و این‌که مشکلی نیز برای مصرف‌کننده به وجود نیاید، وزارت بهداشت موظف است به هر طریقی که شده، به مجموعه ذی‌ربط که مسئولیت جمع‌آوری محصولات را به عهده دارند اطلاع‌رسانی کند؛ این مجموعه‌ها اعم از شرکت‌های پخش، دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونت‌های دارویی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها