مراسم بزرگداشت قربانیان کاظمین در مسجد اعظم قم برپا می شود

مراسم بزرگداشت قربانیان مظلوم حوادث خونین کاظمین پنجشنبه شب بعد از نماز مغرب و عشاء از جانب رهبر معظم انقلاب اسلامی در مسجد اعظم قم برپا می شود.
کد خبر: ۷۴۵۵۳

به گزارش خبرگزاری "مهر"، دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیه ای اعلام کرد: اگرچه حوادث تالم بار کاظمین که در آن بیش از 1000 نفر از زائران و سوگواران مظلوم حضرت امام موسی بن جعفر علیه الاسلام به لقاءالله شتافتند، ناشی از توطئه دهشت افکنان مزدوری بود که همسو با استکبار جهانی ایجاد تفرقه را در میان ملت بی پناه عراق دنبال می کنند اما بی تردید مسوول اصلی اینگونه فجایع اشغالگرانی هستند که به بهانه مقابله با ناامنی حضور نظامی خود را بر مردم مسلمان عراق تحمیل کرده اند.
دفتر مقام معظم رهبری از درگاه ایزد متعال برای قربانیان فاجعه کاظمین رحمت و غفران الهی مسئلت می نماید و اعلام می کند مراسم بزرگداشت این زائران مظلوم حضرت موسی بن جعفر علیه السلام پنجشنبه شب بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد اعظم قم از جانب حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب برگزار خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها