تزریق سلولهای تمایز نیافته به قلب

جام جم آنلاین: مرکز پزشکی دانشگاه پیتس بورگ یک آزمایش کلینیکی را برای تعیین امکان تزریق سلولهای تمایز نیافته یک بیمار به قلب خود او آغاز کرده است.
کد خبر: ۷۳۹۵۵

به گزارش مدلاین پلاس ، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) موافقت خود را با انجام این آزمایش و تزریق سلولهای تمایز نیافته مغز استخوان یک بیمار به قلب او را طی عمل بای پس اعلام کرده است.
این آزمایش شامل بیمار ان مبتلا به بیماری قلبی ایسکمیک می شود که قرار است تحت عمل بای پس قرار گیرند.
علاوه بر ارزیابی بی خطر بودن و امکان پذیر بودن استفاده از سلولهای تمایز نیافته خود فرد بعنوان یک درمان بالقوه برای بیماری قلبی ، محققان در تلاشند تا تعیین کنند چه تعداد سلول تمایز نیافته برای حصول نتیجه بهتر مورد نیاز است.
مطالعات متعددی که در نقاط مختلف جهان انجام شده اند نشان می دهند وقتی بیماران مبتلا به نارسائی قلبی سلولهای تمایز نیافته خود را که از مغز استخوان گرفته می شود دریافت کنند ، عملکرد قلبشان رو به بهبود خواهد رفت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها