سبزی خشک شده ترخون و شوید خشک هم میتوان به آن افزود. مقداری توکی یا ارزن که قبلا آن را شسته باشیم هم آماده میکنیم. ابتدا قابلمه را روی گاز میگذاریم و مقداری آب داخل آن میریزیم و توکیها را داخل آب قابلمه میریزیم و میگذاریم پخته شود و بعد از بیست دقیقه شلغم را داخل آن میریزیم. پس از آن پیاز داغ را با زردچوبه کافی میریزیم و سبزی خشک و پیاز داغ را به آان میافزاییم و صبر میکنیم تا شلغم پخته شود. نمک هم به اندازه دلخواه به آن اضافه میکنیم. شلغم برای زمستان مناسب است. مواد را که اضافه کردیم شعله را کم میکنیم ومی گذاریم آش ما قوام بیاید. بعد آن را درظرف ریخته، میل میکنیم.
منبع: شبکه استانی یزد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: