راه‏‎‎اندازی 740 مرکز نیکوکاری در مساجد کشور

مدیرکل هماهنگی شبکه‌‏‏های مردمی و موسسات عام‏‏‌المنفعه کمیته امداد گفت: 740 مرکز نیکوکاری در مساجد سطح کشور راه‏‏‌اندازی شده است.
کد خبر: ۷۳۶۶۰۰

به گزارش ایسنا، حمید نصیری در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد افزود: از اهداف مهم ایجاد مراکز نیکوکاری، کارکرد اجتماعی مسجد و تقویت و ارتباط مردم با مساجد است. وی اظهار کرد: در کنار برگزاری نماز جماعت در مساجد، با ایجاد مراکز نیکوکاری محلی برای کمک کردن به ایتام و نیازمندان در هر محله فراهم می‏‏‌شود.

مدیرکل هماهنگی شبکه‌‏‏های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: در استان یزد، مراکز نیکوکاری در مورد رسیدگی به نیازمندان و محرومان عملکرد خوبی داشته‌اند که می‏‏توانند الگویی برای دیگر استان‏‏‌ها باشند. محمد اکبری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد نیز در این دیدار بیان کرد: در هفت ماهه نخست امسال، 14میلیارد ریال در حوزه زکات مستحبی جمع‌‏‏آوری شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها