آموزش آشپزی / کوکوی عدس

کوکوی عدس غذایی است مناسب افرادی که به گیاهخواری علاقه داشته و در عین حال غذایی کم هزینه بوده و طرز تهیه آن آسان است.
کد خبر: ۷۳۳۶۲۵
آموزش آشپزی / کوکوی عدس

مواد لازم برای تهیه کوکوی عدس :

عدس: نصف لیوان،

فلفل دلمه ای: یک نصفه،

پیاز: یک عدد،

تخم مرغ: ۲ عدد،

پنیر صبحانه: ۵۰ گرم،

پودر آویشن: یک قاشق چایخوری،

فلفل٬ نمک و زردچوبه: به مقدار لازم،

روغن: به مقدار کافی.

طرز تهیه : عدس رو سه تا چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم. سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاید و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم. عدس را با گوشت کوب کمی له می کنیم و منتظر می مانیم کمی سرد بشود. پیاز را رنده می کنیم. عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم. کمی روغن داخل ماهیتابه نچسب می ریزیم . بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کوکو را درماهیتابه را می ریزیم. وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرفش سرخ شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود. غذا آماده است.

منبع:وب سایت صدا و سیمای مرکز استان همدان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها