مواد لازم برای تهیه کوکوی عدس :
عدس: نصف لیوان،
فلفل دلمه ای: یک نصفه،
پیاز: یک عدد،
تخم مرغ: ۲ عدد،
پنیر صبحانه: ۵۰ گرم،
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری،
فلفل٬ نمک و زردچوبه: به مقدار لازم،
روغن: به مقدار کافی.
طرز تهیه : عدس رو سه تا چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم. سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاید و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم. عدس را با گوشت کوب کمی له می کنیم و منتظر می مانیم کمی سرد بشود. پیاز را رنده می کنیم. عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم. کمی روغن داخل ماهیتابه نچسب می ریزیم . بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کوکو را درماهیتابه را می ریزیم. وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرفش سرخ شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود. غذا آماده است.
منبع:وب سایت صدا و سیمای مرکز استان همدان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد