سیب زمینی ها که در حال پختن هستند، پیاز رو خلالی خرد کرده و با زردچوبه در روغن یا کره سرخ می کنیم. پیاز باید رنگ قهوه ای طلایی پیدا کند و درونش هم پخته باشد. از روی حرارت بر میداریم و بعد که سیب زمینی ها با نمک اندازه پخته شد به پیاز سرخ شده اضافه و سبزیجات خرد شده رو به آن اضافه میکنیم. سبزیجات در مرحله ای اضافه میشوند که مواد روی حرارت نباشند تا تازگی آنها حفظ شود.
در مورد سبزیجات سمبوسه هم ترکیب گشنیز و جعفری طعم خوبی دارد. مواد سمبوسه همین ترکیب پیاز سرخ شده، سیب زمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است
روایتی از دلدادگی میکائیل طیرانی که گلدوزی و پرچمدوزی او برای سیدالشهدا(ع) جهانی شده است
رئیس انستیتوپاستور ایران در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد