دکتر یحیی پاسدار در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مصرف میوههایی مانند پرتقال، سیب، انگور، گلابی، توتفرنگی و کیوی به دلیل داشتن ویتامین C که نوعی آنتی اکسیدان محسوب میشود، میتواند نقش موثری در کاهش عوارض سیگار داشته باشد. مصرف چربی در کنار سیگار نیز ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را تا حد زیادی افزایش میدهد.
وی تاکید کرد: افراد سیگاری باید تا حد امکان از مصرف غذاهای سرخ شده و نیز غذاهای چرب که حاوی اسید چرب ترانس بالاست، خودداری کنند. همچنین سیگاریها بهتر است بیشتر غذاهای خود را به شکل کبابپز، بخارپز یا آبپز استفاده کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد