
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
چند ماه پیش گروهی از دانشجویان دانشگاه «نیوساوت ولز» استرالیا خودروی برقی سرعتی را مورد آزمایش قرار دادند که به ادعای آنها سریعترین نمونه در این دسته از خودروها در جهان است.
این رکورد تازه که در پیست 2.4 کیلومتری مرکز تحقیقات خودروی استرالیا به ثبت رسید، نشان می دهد خودروی «eVe» با یک بار شارژ باتری به میانگین سرعت 106.966 کیلومتر بر ساعت دست یافته است.
این میانگین سرعت پس از طی مسافت 500 متر به ثبت رسیده است. رکورد جدید درحالی به دست آمده است که تاکنون این عنوان به خودرویی تعلق داشته که میانگین سرعتش 73 کیلومتر بر ساعت بوده است.
خودروی eVe محصول تفکر خلاقانه تیم دانشجویی «Sunswift» است که رکورد 26 ساله این دسته از خودروها را شکسته است.
این تیم دانشجویی از سال 1996 فعالیت خود را آغاز کرد و «eVe» پنجمین خودروی برقی سرعتی آنها محسوب می شود.
فدراسیون جهانی اتومبیلرانی این رکوردشکنی را تأیید کرده و بدین ترتیب از سوی کتاب رکوردهای جهانی گینس نیز مورد پذیرش قرار گرفته است.
اکنون دانشجویان این تیم تلاش می کنند با انجام اصلاحات لازم، مجوز مورد نیاز برای استفاده از خودروی جدیدشان را در جاده های استرالیا کسب کنند. پیش بینی می شود طی یک سال آینده فرآیند کسب مجوزهای لازم به پایان برسد.(مهر)
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم: