هاشمی: دولت به شعارهایش پایبند است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اهمیت تعامل کشورها در دنیای کنونی، گفت: دولت یازدهم بحق، کلید حل مسائل را سیاست خارجی تشخیص داد.
کد خبر: ۷۲۳۷۱۹

به گزارش فارس، آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، در دیدار جمعی از فرهیختگان، فرهنگیان و دانشگاهیان با بیان اهمیت مذاکرات در تصمیمات سیاسی گفت: تبدیل فضای تهدید و جنگ و تشدید روزافزون تحریم به گفت‌وگو و آوردن همه‌ آنان به پای میز مذاکره، دستاورد سیاست‌های دولت یازدهم است. هاشمی‌رفسنجانی، اعتماد دو طرف را سرمایه‌ای برای مذاکرات سیاسی خواند و با تأکید بر پرهیز از بهانه‌گیری‌ها گفت: ایران بارها ثابت کرده که آماده است برای اثبات جهانیان اعتمادسازی کند، اما طرف‌های مقابل نیز باید در مسیر قانون حرف بزنند و اقدام کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به چند دور مذاکره ایران با کشورهای 1+5 گفت: دو طرف می‌دانند فضای سابق، امنیت منطقه و حتی جهان را به خطر می‌اندازد و تأکید آنان بر مذاکره باید برای رسیدن به راه‌حلی مناسب جهت پایان دادن به این مناقشات سیاسی باشد.

وی با تأکید بر نقش و جایگاه ایران در نظام بین‌الملل گفت: غربی‌ها نیز به این نتیجه رسیده‌اند که باید با ایران قدرتمند و با نفوذ براساس منطق و استدلال صحبت کنند، چون تاریخ ثابت کرده است که ایرانیان هیچ وقت تسلیم فشار و زور نمی‌شوند و نمی‌توان این کشور را از مبادلات سیاسی جهان حذف کرد.

هاشمی‌رفسنجانی در بخش دیگری از سخنانش با مقایسه اقدام پیامبر اکرم(ص) در صلح حدیبیه با تصمیم امام راحل در پایان جنگ عراق علیه ایران، گفت: در این مقطع نیز با قبول قطعنامه 598 یک فتح مبین نصیب ایرانیان شد که به مراتب بهتر از فتح بغداد و سرزمین‌های عراق از طریق اشغال نظامی بود.

هاشمی در پاسخ به اظهارات حاضران که خواستار توجه بیشتر دولت به وعده‌های انتخاباتی خویش بودند، گفت: دولت به همه شعارها پایبند است، اما مجموعه شرایط را ببینید که چگونه یک اقلیت محدود در مقابل همه اقدامات مثبت حتی انتصابات برحق دولت هیاهو می‌کنند.

وی افزود: کسانی که همه اقدامات دولت سابق را تقدیس می‌کردند، امروز در مقابل هر برنامه دولت فریاد وا اسلاما سر می‌دهند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: در دولت قبل با همان روحیه‌ای که قطعنامه‌‌های بین‌المللی را کاغذپاره می‌خواندند، قوانین و مصوبات داخلی را زیر پا می‌گذاشتند که آمار رسمی تخلفات آنان تأسف‌برانگیز است. هاشمی‌رفسنجانی با تأکید بر عصبانیت افراطیون و تندروها از مردم ایران گفت: از صبوری مردم سوء‌استفاده می‌کنند و انتقام مردم را از دولت منتخب آنها می‌گیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها