بلان: بارسلونا را در نیوکمپ هم می‌بریم

رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا سه‌شنبه شب با برگزاری هشت دیدار در شهرهای مختلف اروپا پیگیری شد که در مهم‌ترین و حساس‌ترین دیدار این مرحله تیم پاری سن‌ژرمن فرانسه مهمان خود بارسلونا را با نتیجه سه بر دو شکست داد. در دیگر دیدار حساس و مهم تیم رم در ورزشگاه اتحاد شهر منچستر با منچسترسیتی یک بر یک مساوی کرد. بایرن مونیخ نیز در سرمای استخوان سوز مسکو با یک گل به پیروزی رسید. چلسی هم یک بر صفر اسپورتینگ لیسبون را مغلوب کرد.
کد خبر: ۷۲۳۶۶۶

لوران بلان، سرمربی پاری‌سن‌ژرمن بعد از کسب پیروزی ۳ بر ۲ مقابل بارسلونا گفت: شاگردانم می‌خواستند تحت هر شرایطی برنده بازی باشند. می‌دانستیم می‌بریم و خیلی خوشحالم که این اتفاق افتاد.

بلان یادآور شد: این یکی از آن بازی‌ها بود که همه برایش زندگی می‌کنیم. واقعا در جدال بزرگی برنده شدیم. ما به سه امتیاز احتیاج داشتیم. دقایق بسیار خوبی را در این پیکار تجربه کردیم.

همچنین لوئیس انریکه سرمربی تیم بارسلونا نیز به دنبال شکست تیمش در نشست خبری پس از بازی اظهار کرد: مقابل رقیبی به میدان رفتیم که همسطح ما بود و بهتر از ما فشار را کنترل کرد. امشب آن طور که انتظار داشتیم، بازی نکردیم. در پایان بازی فرصت‌هایی داشتیم که می‌توانستیم بازی را به تساوی بکشانیم، اما نمی‌‌توانم بگویم که این نتیجه ناعادلانه است؛ هر چند تساوی هم ناعادلانه نبود. با این پیروزی می‌توانم بگویم ما در نیوکمپ هم توانایی شکست بارسلونا را داریم.

در دیدار این دو تیم ژاوی بازی شماره 143 خود را برای بارسلونا در لیگ قهرمانان انجام داد و از این حیث رکورددار بیشترین بازی در این عرصه شد. سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی نیز از شاگردانش بعد از توقف مقابل جالوروسی‌ها انتقاد کرد، اما شانس صعود برای تیمش قائل شد.

مانوئل پلگرینی شب گذشته بعد از تساوی یک بر یک خانگی مقابل آ.اس.رم اظهار کرد: کسب یک امتیاز در خانه هیچ‌وقت دستاوردی مثبت و خوب نیست اما باید در نظر گرفت که مقابل تیمی بسیار خوب و جوان بود که اشتهای فراوانی داشت و در بهترین زمان ممکن با ما بازی می‌کرد. منچسترسیتی خوب بازی نکرد، بخصوص نیمه اول که کمتر از حد بودیم. با این حال معتقدم هنوز بازی‌های بعدی باقیمانده و با امتیاز‌های آن مسابقات می‌توانیم صعود خود را به دور بعد قطعی کنیم.

گارسیا سرمربی رم نیز بازی شاگردانش را ستود و به تمجید از عملکرد توتی کاپیتان تیمش پرداخت که در این دیدار تک گل تیمش را زد.

وی در این‌باره گفت: مسلم است که ما به صعود بسیار امیدوار شدیم. قطعا در دیدار برگشت نتیجه بهتری از این دیدار می‌گیریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها