به گزارش ایسنا، سیدهدایت حسینی با تاکید بر این که شیوع بیماریهای ناشی از تغذیه نامناسب در کشورهای در حال توسعه حرف اول را میزند، افزود: هدف از برچسبگذاری محصولات غذایی این است که فرد با یک نگاه از میزان سلامت ماده غذایی باخبر شود.
وی ادامه داد: اجرای این طرح سه مرحله دارد که مرحله اول آن از چند روز آینده آغاز میشود و مراحل دوم و سوم نیز به ترتیب از ابتدای سال 94 و از نیمه دوم این سال آغاز میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد