دکتر عباس بصیری افزود: تغییر سبک زندگی و روی آوردن به غذاهای شور بویژه فستفودها، آمار ابتلا به سنگ کلیه را در کشور افزایش داده است. یافتههای پژوهشی بیانگر آن است که مصرف بیش از شش گرم نمک در روز، خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش میدهد. وی ادامه داد: کسانی که فشار خون بالا یا دیابت دارند و افراد چاق، بیش از سایرین در معرض ابتلا به سنگهای کلیه هستند و باید با رعایت رژیم غذایی از ابتلا به آن پیشگیری کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید