همسان گزینی، برنامه جدید وزارت ورزش و جوانان

علت 60 درصد از طلاق‌های کشور انتخاب نادرست همسر از سوی جوانان است، وزارت ورزش و جوانان و سازمان تبلیغات اسلامی با توجه به این آمار نگران‌کننده و برای کاهش آن، طرحی به نام همسان‌گزینی را در دستور کار خود قرار داده‌اند تا با اجرایی شدن آن جوانان بتوانند با ثبت‌نام در سایت جامع همسان‌گزینی به کمک کارشناسان و مشاوران معتمد حوزه ازدواج شناخت بیشتری از یکدیگر به دست آورده و زندگی زناشویی موفقی را تجربه کنند.
کد خبر: ۷۲۱۹۲۷

به گزارش جام‌جم، روز گذشته محمود گلزاری، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در نشستی خبری که به مناسبت هفته ازدواج برگزار شد، اظهار کرد: طرح همسان‌گزینی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی مطرح شد، اکنون کارشناسان حوزه جوانان نیز با آنها در حال همکاری هستند تا بتوان طرح جامعی را اجرا کرد و جوانان به کمک آن بتوانند ازدواج آگاهانه، آسان و پایداری داشته باشند.

گلزاری با اشاره به این‌که یکی از علت‌های عمده طلاق در کشور ضعف در انتخاب همسر است، عنوان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی این طرح را ارائه کرده و قرار است سایت جامعی در این زمینه ایجاد شود و جوانان بتوانند به کمک مشاوران همسر مناسب خود را انتخاب کنند.

وی با بیان این‌که جوانان داوطلب می‌توانند مشخصات کامل خود را در این سایت وارد و ثبت‌نام کنند، یادآور شد: وقتی شخص در این سایت ثبت‌نام کرد، مشاوران معتبر به عنوان واسطه اطلاعات او را مطالعه کرده و با توجه به ویژگی‌های شخص، همسر مناسبی به او معرفی خواهند کرد.

گلزاری با اشاره به این‌که هزینه ثبت‌نام در این سایت نسبت به دیگر سایت‌هایی که تا پیش از این فعالیت می‌کردند، پایین‌تر خواهد بود، یادآور شد: چهارشنبه نهم مهر نشست تخصصی در این باره برگزار و جزئیات بیشتری از آن ارائه خواهد شد.

این درحالی است که مدتی قبل معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از فعالیت حدود 300 سایت همسریابی غیرقانونی در کشور خبر داده بود.

سرنوشت نامعلوم کارت اعتباری جهیزیه

گلزاری درباره این‌که کارت اعتباری جهیزیه چه زمانی در اختیار جوانان قرار خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: بابرخی بانک‌ها و کارخانه‌های تولید لوازم خانگی جلسه برگزار کردیم تا کارخانه‌ها بتوانند کالاهای خود را با تخفیف ویژه در اختیار زوج‌های جوان قرار دهند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ابراز کرد: بانک ملی و تعدادی از کارخانه‌ها برای ارائه خدمات در این باره ابراز آمادگی کرده‌اند، اما برخی کارخانه‌ها پیشنهاد تخفیف 16 درصدی محصولاتشان را داده‌اند، نکته اینجاست که این مقدار تخفیف مناسب نیست، بنابراین کارشناسان ما در حال بررسی جزئیات این طرح هستند و تا حدود دو هفته دیگر روند آن مشخص خواهد شد.

گلزاری درباره حل مشکل اشتغال و امنیت شغلی جوانان نیز یادآور شد: اکنون کل دولت درگیر اشتغال جوانان است، ما دغدغه‌های جوانان را در این زمینه به مسئولان منتقل کرده‌ایم، زیرا براساس آمار در بعضی استان‌ها بیش از 50درصد جوانان شغل ندارند.

وی ادامه داد: سه میلیون و 500 هزار بیکار در کشور داریم، اما تا مدتی دیگر چهار میلیون و 500 هزار نفر جوان فارغ‌التحصیل شده و آمار جوانان بیکار به هشت میلیون نفر می‌رسد.

معاون وزیر ورزش و جوانان با بیان این‌که بعد از گذشت 19 ماه شورای عالی جوانان دوباره تشکیل شد، خاطرنشان کرد: مشکلات جدی جوانان مانند آسیب‌‌های طلاق، اعتیاد و خشونت در این جلسه مطرح و قرار شد برای رفع این آسیب‌ها این شورا هر سه ماه یک‌بار تشکیل جلسه دهد.

وی درباره تفکیک بخش جوانان از وزارت ورزش و جوانان نیز عنوان کرد: تا حدود دو ماه دیگر معاونت راهبردی ریاست جمهوری نظر نهایی خود را در این باره اعلام خواهد کرد.

آغاز ثبت‌نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی

معاون فرهنگی ـ سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت: ثبت‌نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش جام‌جم و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین میرمجید قریشی افزود: زوج‌های دانشجویی که تاریخ عقد آنها از اول مهر 92 تا سی‌ام مهر 93 است، می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی nahad.ir در این سامانه ثبت‌نام کنند.

وی تأکید کرد: امسال نیز همچون سال‌های گذشته، هدیه ویژه رهبر معظم انقلاب به زوج‌های دانشجو در قالب سفر زیارتی سه روزه مشهد مقدس، خواهد بود.

به گفته این مقام مسئول، پیش‌بینی می‌شود امسال حدود 50 هزار زوج دانشجو در این طرح شرکت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها