در این مستند که در دو قسمت 90 دقیقه ای ساخته می شود، به بیوگرافی مهران مدیری و بررسی تئاتر ها، رادیو، سینما، تلویزیون و تمامی فعالیت های هنری که طی سال های اخیر مهران مدیری در آنها حضور داشته و ساخته است پرداخته می شود. در قسمت دوم این مستند هم به حواشی سال های اخیر درباره مهران مدیری پرداخته می شود.
نگارش فیلمنامه قسمت اول مستند رو به پایان است و قرار است فیلم برداری آن نیز در روز های آتی شروع شود.
موزیک این ترانه را نیز علیرضا برزگر می سازد که ساخت آن مراحل پایانی خود را طی می کند و تیتراژ آن نیز در روزهای آینده به اتمام خواهد رسید.
دست اندرکاران این کار عبارتند از:
نویسندگان: عمادالدین متین - آریا اشرف
آهنگساز: علیرضا بزرگر
تهیه کننده: شرکت برنامه نویسی ابر رایان
تدوین و کارگردانی: فرشید اصلانی (تی وی پلاس)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
لطفا مدیران پاسخ دهند
پاسخ: جناب آقای خانی! سایت جام جم سیما علاوه بر اخبار و مطالب روزنامه تمامی اخبار سینمایی و تلویزیونی را منعكس می كند. بنابراین بازنشر یك مطلب در این سایت الزاما به معنای چاپ آن در روزنامه نیست.