ژامبون گوشت با تخم مرغ یک غذای بسیار ساده است که خیلی سریع آماده می‌شود و به‌‌ همان سرعت هم خورده می‌شود! طرز تهیه آن را در ادامه فرا بگیرید.
کد خبر: ۷۱۹۰۰۷

جام جم سرا:

مواد لازم (برای ۶ نفر):


۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم ژامبون گوشت
۶ تا ۷ عدد تخم مرغ
گوجه و خیار شور به مقدار دلخواه
روغن مایع به اندازه دلخواه
نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

ژامبون گوشت را خرد کنید و کمی تفت دهید. دقت کنید که ژامبون جمع نشود.
تخم مرغ‌ها را داخل ظرفی شکسته، تا وقتی که سفیده و زرده بخوبی با هم مخلوط شوند هم بزنید. دقت کنید که هم زدن زرده و سفیده به اندازه مخلوط شدنشان کافی است و نباید زیاد به همشان بزنید
نمک وفلفل را به مواد اضافه کنید و همه را در ماهیتابه بریزید. چند دقیقه صبر کنید و وقتی ژامبون گوشت و تخم مرغتان آماده شد آن را تزئین کرده میل فرمایید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها