موضع هند در احداث خط لوله گاز ایران به هیچ عنوان تغییر نکرده است
نژادحسینیان در پایان دیدار با وزیر نفت هند گفت : در این مذاکرات ، طرف هندی حمایت خود را از طرح خط لوله انتقال گاز ایران اعلام کرد و گفت که به هیچ وجه در موضع کشورش تغییری ایجاد نشده و این کشور خواستار اجرای هر چه سریع تر این خط لوله است.
کد خبر: ۷۱۷۳۱
به گزارش ایرنا ، وی که به دهلی نو سفر کرده بود ، افزود: مانی شانکرآیر همچنین درباره سوئتفاهم ها و برداشت های اشتباه که در سفر «مان موهان سینگ» ، نخست وزیر هند به امریکا رخ داد ، توضیح داده است . معاون وزیر نفت ایران اظهار کرد: وزیر نفت هند نگرانی خود را درباره قانون تحریم امریکا علیه ایران بیان کردند که توضیحات کاملی در خصوص این مساله به طرف هندی ارائه شد. به گفته نژادحسینیان ، 2 طرف قرار شد هر 2 یا 3 ماه جلسه تشکیل دهند تا هر چه زودتر به نتیجه برسند. وی افزود: پیشنهاد طرف هندی برای انجام نهایی توافق بین 3
کشور ایران ، هند و پاکستان ماه دسامبر آینده (آذر 84)
بود که نظر ما ، برای جلو افتادن این زمان است . معاون وزیر نفت ایران افزود: در جلسه کاری گروه مشترک درباره جزییات خط لوله ، مسائل تجاری ، امنیتی ، ساختار اجرایی و حقوقی بحث و مذاکره می شود. نژادحسینیان گفت : از مباحث قابل گفتگو ، ساختار اجرایی است که به طور مثال ، هر یک از 3 کشور سهم خود را در اجرای خط لوله در خاکش انجام دهد ، یا یک کنسرسیوم از 3 کشور تشکیل شود تا این طرح را اجرا کند و شق سوم این که یک شرکت بین المللی اجرای طرح خط لوله را به عهده گیرد.