
به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "مارد الحسون" تأکید کرد: اداره امور عشایر با اعطای هویت شیخ عشیره به بانوی شهید "امیه الجباره"، از او تجلیل کرد.
وی به شبکه عراقی "سومریه نیوز" گفت: امیه الجباره نخستین زن در تاریخ عراق است که شیخ عشیره می شود و این کار برای قدردانی از نقش قهرمانانه وی در مقابله با تروریستهای داعش صورت گرفت.
الحسون اظهار داشت: شهادت وی تأثیر بزرگی در بالابردن روحیه کسانی گذاشت که در حال مبارزه با داعش هستند.
"امیه ناجی الجباره" مشاور استاندار صلاح الدین در امور زنان و امور اجتماعی، در 22 آگوست 2014 در جریان نبرد با تروریستهای داعش در منطقه العلم در شرق تکریت کشته شد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد