مهدی مهدیپور، وحید حیدریه، محمدرضا اخباری شاد، حجت صدقی و احسان پهلوان پنج بازیکنی هستند که به علت مشکل سربازی و خروج از کشور نتوانستند تیم امید را همراهی کنند.
مسئولان کمیته ملی المپیک در تلاش هستند مشکل این بازیکنان را حل کرده و فردا به اداره گذرنامه مراجعه کنند و پس از حل مشکل تا روز یکشنبه این بازیکنان را به دیگران ملحق کنند.
برای دو نفر از اعضای کادر فنی یعنی کاروالیو و الهوئی بلیت تهیه نشده بود و این دو مربی هم از همراهی تیم باز ماندند. قرار است وضعیت آنها هم تا چند روز آینده روشن شود. شب گذشته و پس از این اتفاقات وینگادا بسیار ناراحت شد و با ناراحتی ایران را به مقصد چین ترک کرد.
به گزارش تسنیم، تیم فوتبال امید ایران خود را برای حضور در رقابتهای بازیهای آسیایی اینچئون آماده میکند و از چین راهی کره جنوبی خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگوی اختصاصی با سه نماینده مجلس الزامات سرمایهگذاری در تولید را بررسی کرد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد