خوشمزه

شوپسکا؛ چیزی بین سالاد شیرازی و نان و پنیر

حتما فکر می‌کنید اگر برای مهمانتان یک ظرف سالاد شیرازی بیاورید یا این که عصرانه به او نان و پنیر با گوجه و خیار تعارف کنید خیلی سهل‌انگاری کرده‌اید یا به قولی، کلاس کارتان را پایین آورده‌اید.
کد خبر: ۷۱۳۳۰۵

اگر این چنین است بیایید یک سالاد منطقه شرق اروپا را یاد بگیرید تا بتوانید با گفتن نام قلمبه و سلمبه آن؛ قدری پز بدهید. سالاد شوپسکا یا بلغاری، یک سالاد معروف و محبوب در منطقه شرق اروپاست که البته اصلیت آن به کشور بلغارستان برمی‌گردد. این سالاد بسیار آسان درست می‌شود ولی محتوای آن مقوی است. برای درست کردن این سالاد، مقداری گوجه، خیار و پیاز و فلفل دلمه‌ای را به میل خودتان خرد کنید. در فلفل می‌توانید کمی خلاقیت داشته باشید و از نظر مزه، کمی به سمت تندی بروید و از نظر رنگ هم، رنگ‌های مختلف فلفل دلمه‌ای یعنی سبز، زرد، قرمز و نارنجی را امتحان کنید.

روی این مواد اولیه باید نمک، روغن آفتابگردان یا زیتون و سرکه بریزید. دست آخر هم باید کمی پنیر را رنده یا خرد کنید و روی ظرف اصلی بریزید. البته باید از پنیر بلغاری استفاده کنید که ویژگی اصلی آن شوربودن است. برای همین اگر به پنیر بلغاری دسترسی ندارید؛ می‌توانید پنیر سنتی تبریزی را امتحان کنید.

گفته می‌شود نام این سالاد از منطقه شوپلوک گرفته شده است. سالاد شوپسکا متعلق به دوره ابتدایی سوسیالیسم در بلغارستان است که دستور غذایی آن برای جذب توریست‌ها به این کشور طراحی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها