چهره

اعتبار مهدی هاشمی برای «دردسرهای عظیم»

تجربه سال‌ها خاک صحنه خوردن، دست و پنجه نرم کردن با نقش‌ها و موقعیت‌ها، نه گفتن‌ها و پرهیز کردن‌ها و افت‌ و خیزهای دنیای هنر برای یک بازیگر اعتباری به ارمغان می‌آورد که فقط بر رقم قرارداد او تاتیر ندارد، بلکه به نقشی که بازیگر خلق می‌کند و اثری که در آن حضور دارد هم اعتبار می‌بخشد.
کد خبر: ۷۰۸۰۲۷

سریال «دردسرهای عظیم» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد، اثری است که به‌واسطه حضور مهدی هاشمی از اولین روزهایی که خبرهایی درباره تولیدش به گوش می‌رسید، مخاطب داشت، زیرا بسیاری از علاقه‌مندان به بازی‌های خوب مهدی هاشمی بی‌صبرانه منتظر تماشای این سریال ماندند و از اولین قسمت آن پای تلویزیون نشسته‌اند.

مهدی هاشمی به عنوان بازیگری توانمند و مجرب که عنوان پیشکسوتی‌اش را فقط مدیون گذر سال‌ها نیست و در عرصه بازیگری صاحب سبک و اندیشه است، با کوله‌باری تجربه و مهم‌تر از آن با اعتباری که این همه سال اندوخته در سریال‌ دردسرهای عظیم بازی کرده‌است. بی‌شک همین حضور برای دردسرهای عظیم کافی ا‌ست که مخاطبان بسیاری برای خود دست و پا کند و فرصتی است برای دست‌اندرکاران سریال که توانمندی‌هایشان به‌واسطه این حضور دقیق‌تر و بهتر دیده شود.

دردسرهای عظیم به‌واسطه حضور این بازیگر دوست‌داشتنی که چندی دیگر سابقه حضورش در دنیای هنر به نیم‌قرن می‌رسد، به یکی از سریال‌های پرمخاطب تلویزیون بدل شده است، اما با همه اینها اگر از توان این بازیگر به اندازه کافی بهره گرفته نشده باشد و مخاطب در ادامه سریال شاهد اثری استخوان‌دار و پرکشش نباشد، تمایلی به ادامه این همراهی نخواهد داشت.

تصویربرداری سریال دردسرهای عظیم براساس یک طرح آغاز شد، در حالی که فیلمنامه‌ هنوز به‌طور کامل نوشته نشده و در حالی تصوبربرداری بخش‌های پایانی سریال همچنان ادامه دارد که فیلمنامه نیز همزمان نگاشته می‌شود، بنابراین اگر نویسندگان سریال در ادامه به اندازه کافی به جزئیات توجه نداشته باشند، برای بازیگران سریال حتی برای بازیگری مانند هاشمی فضای لازم برای هنرنمایی را فراهم نکنند و امکانی فراهم نکنند که بازیگر بتواند از دانش و تجربیاتش برای بهبود نقش و به تبع آن بهبود سریال استفاده کند، حتی از چهره‌ای چون مهدی هاشمی هم کاری ساخته نیست.

هنرمندان نامدار می‌توانند با اعتبارشان به یک اثر اعتبار بدهند، اما نمی‌توانند ادامه این اعتبار را تضمین کنند. باید امیدوار بود این اتفاق برای دردسرهای عظیم رخ ندهد و به دردسرهای دیدنی و بیادماندنی بدل شود.

آذر مهاجر/ گروه رادیو و تلویزیون

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها