متهم: با خانواده همسرم اختلاف داشتم، زنم را کشتم

مردی که به قصد انتقام، همسرش را در یکی از محله‌های شهرستان بروجرد در استان لرستان کشته بود، از سوی پلیس دستگیر شد.
کد خبر: ۷۰۶۲۳۹

فرمانده انتظامی شهرستان بروجرد در این باره به جام‌جم گفت: روزهای پایانی هفته گذشته مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و از کشته شدن زن همسایه‌شان خبر داد. ماموران انتظامی کلانتری دره صیدی با اعزام به محل مشاهده کردند زن جوان با اثر ضربه‌های چاقو کشته شده است.

سرهنگ علیرضا دلیری افزود: با گزارش موضوع به بازپرس کشیک ویژه قتل دادسرا، جسد این زن به پزشکی قانونی منتقل و جستجو برای رازگشایی از این جنایت آغاز شد. در تحقیق از همسایه‌ها معلوم شد آنها بارها صدای مشاجره و درگیری مقتول و شوهرش را شنیده‌اند. روز حادثه نیز در پی شنیدن سر و صدای آنها، شوهر مقتول را دیده‌اند که سراسیمه از خانه‌اش خارج شده است.

وی یادآور شد: یکی از زنان همسایه که از ماجرای درگیری آن زوج باخبر بوده، چند مرتبه زنگ در خانه آنها را به صدا درمی‌آورد، اما پاسخی نمی‌شنود، از این رو به موضوع ظنین شده و با ورود به خانه زن جوان با جسد او روبه‌رو شده و موضوع به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش می‌شود.

فرمانده انتظامی شهرستان بروجرد افزود: با به دست آمدن این سرنخ، شوهر مقتول به عنوان مظنون تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و در مرحله بعدی ماموران با احضار خانواده مقتول به پلیس آگاهی متوجه شدند فرزند آنها با شوهرش اختلاف‌ داشته و از خانواده آنها کینه به دل گرفته بوده و اجازه نمی‌داد زن جوان با خانواده‌اش ملاقات کند.

دلیری خاطرنشان کرد: با جمع‌بندی این اطلاعات، پاتوق‌های احتمالی متهم فراری زیر نظر گرفته شد و ردپایش در خانه‌ای در جنوب شهر به دست آمد و با هماهنگی قضایی دستگیر شد. وی گفت: متهم با انتقال به پلیس آگاهی ابتدا اظهارات متناقضی را بیان کرد اما در ادامه بازجویی‌ها به قتل همسرش اعتراف کرد و گفت: انگیزه‌ام از قتل اختلاف‌هایی میان من و خانواده او بود. از آنها کینه به دل گرفتم و قصد انتقام داشتم، روز حادثه نیز پس از مشاجره با همسرم، عصبانی شدم و با چاقوی آشپزخانه او را کشتم.

با صدور قرار قانونی متهم روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها