نغمه نو

آلبومی ​برای کودکان ​3 تا ​300 ساله

انتشار آلبوم‌هایی مخصوص کودکان از جمله کارهایی است که طی سال‌های گذشته به حاشیه رفته​ و جز چند مورد معدود به آن پرداخته نشده است، اما بتازگی گروه بمرانی، آلبوم موسیقی «اتوبوس قرمز» را برای این گروه سنی منتشر کرده است.​
کد خبر: ۷۰۵۲۱۳

در این آلبوم سعی شده است در سبک‌های تازه‌ای چون بلوز، کانتری و فانک هم برای کودکان موسیقی تولید شود. اشعار این آلبوم کودکانه و از لطافت خاصی برخوردار است و شاید اغلب مخاطبان گروه‌های سنی دیگر هم از شنیدن آن لذت ببرند. البته اعضای گروه هم این آلبوم را به همه کودکان ایران، از 3 تا 300 ساله تقدیم کرده‌اند.

گروه بمرانی از جمله گروه‌های نوپای موسیقی است که پیش از این در آهنگسازی پروژه‌های نمایشی چون «صد سال تنهایی» به کارگردانی حسن جودکی، «بام تهران» به کارگردانی سیامک صفری، «تبار شناسی دروغ و تنهایی» به کارگردانی سجاد افشاریان حضور داشته است. این گروه سال 1388 با انتشار کارهایش در فضای مجازی کار خود را آغاز کرد و در ادامه کنار گروه‌های تئاتر قرار گرفت و کنسرت‌های خیریه برگزار کرد و حالا فعالیت رسمی خود را با انتشار اتوبوس قرمز آغاز کرده است.​بهزاد عمرانی (خواننده و گیتار ریتم)، مانی مزدکی (سازدهنی)، جهانیار قربانی (گیتار الکتریک)، آرش عمرانی (پیانو و کیبورد)، کیارش عمرانی (گیتار باس) و آبتین یغماییان (درام و کاخُن) اعضای گروه بمرانی هستند.​ این آلبوم از سوی نشر چکه منتشر شده و حاوی هفت قطعه با نام‌های خانه‌بازی، ماشین‌بازی، پارک‌بازی، دریابازی، سه‌چرخه‌بازی، اتوبوس قرمز و دودو اسکاچی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها