در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
کنسرت رسیتال لیلی افشار، 18 و 19 مرداد 1393 در سالن اصلی فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.
افشار در این کنسرت در دو بخش به اجرای برنامه پرداخت که بخش نخست آن به اجرای قطعههایی از موسیقی فولکلور کشورمان با تنظیمی ویژه برای گیتار کلاسیک، اختصاص داشت. در بخش دوم نیز قطعاتی از آهنگسازان کلاسیک و معاصر مانند تدسکو، باخ، لئو براور و آلبنیز به اجرا در آمد. همچنین لیلی افشار در این بخش دو قطعه ترکی را با تنظیم خودش نواخت.
این برنامه در هر دو شب با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبهرو شد، به گونهای که صندلی خالی در سالن دیده نمیشد.
پیش از آغاز هر کدام از قطعهها، لیلی افشار توضیحاتی را در معرفی آهنگ و سازندهاش برای حاضران در سالن ارائه میداد که به شناخت بهتر قطعه و درک فضای آن کمک زیادی میکرد.
افشار در توضیح دو قطعه از این کنسرت که آهنگسازشان تدسکو بود، گفت: «این قطعهها را تدسکو بر اساس نقاشیهایی از «فرانسیسکو گویا» نوشته است. موضوع نقاشیهای گویا به زمان تفتیش عقاید در اسپانیا برمیگردد. تدسکو 24 کاپریس خود را براساس نقاشیهای «گویا» نوشته که من در این کنسرت دو قطعه از این کاپریسها را برایتان مینوازم.»
در شب نخست این اجراها «کارلوس آراگون»، معاون سفیر و مسئول بخش فرهنگی سفارت اسپانیا به همراه همسرش «سابین ریختر» و «نیکولاس دیاس-پاچه»، دبیر اول سفارت اسپانیا به دیدن این کنسرت نشستند.
لیلی افشار در ادامه برنامههای امسالش در ایران مسترکلاسی را در روز 29 مرداد در آموزشگاه پارس برگزار میکند. این برنامه سمیناری است درباره تکنیک نواختن گیتار.
لیلی افشار نواختن گیتار را از ۱۰ سالگی آغاز کرده و ازجمله نوازندگان برجسته گیتار کلاسیک در جهان و نخستین زنی است که در رشته اجرای گیتار کلاسیک از دانشگاه ایالتی فلوریدا به درجه دکتری دست یافته است.
افشار که لیسانس موسیقی خود را از کنسرواتوار بوستون دریافت کرده، تاکنون موفق به دریافت جوایز زیادی شده و اکنون استاد دانشگاه ممفیس است. این نوازنده گیتار تا امروز کنسرتهای متعددی در کشورها و قارههای مختلف جهان برگزار کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت