بابک زنجانی فقط 65 میلیون یورو از بدهی خود را پرداخته است

معاون وزیر نفت گفت: از مجموع بدهی‌های بابک زنجانی به وزارت نفت، تاکنون فقط 65 میلیون یورو آن تسویه شده است.
کد خبر: ۷۰۴۵۷۹

به گزارش شانا، رکن‌الدین جوادی درباره برخی شایعات مبنی بر پرداخت ٦٠٠ میلیون یورو از بدهی‌های بابک زنجانی به وزارت نفت افزود: این فرد، برای خرید یک دکل حفاری، 65 میلیون یورو پیش پرداخت داده بود که این دکل به عنوان بخشی از دارایی‌های وی توسط شرکت پترو ایران خریداری شد.

پیش از این اخباری مبنی بر تسویه ٦٠٠ تا ٧٠٠ میلیون یورویی بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت منتشر شده بود که بر مبنای آن، وزارت نفت به واسطه تحویل دو دستگاه دکل حفاری دریایی به شرکت پتروپارس بخشی از بدهی خود را دریافت کرده است.مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران این خبر را تکذیب کرد و گفت: از مجموع بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت، تاکنون فقط ٥٠ میلیون دلار آن تسویه شده است. بر اساس این گزارش، بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت بیش از دو میلیارد یورو اعلام شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها