مواد لازم:
برنج: ۲ /۱ پیمانه
شیر: ۱ لیتر
آب: ۲ /۱ پیمانه
خامه: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
مربای گل: به میزان لازم
نمک: کمی
طرز تهیه:
برنج را با کره و گلاب و نمک میپزیم وقتی که نیم پز شد، شیر را میریزیم و هر چند دقیقه یک بار با قاشق چوبی هم میزنیم تا برنج کاملا لعاب بیاندازد. وقتی شعله را خاموش کردیم خامه را به مواد اضافه میکنیم و در ظرف مخصوص سرو کشیده و با مربای گل محمدی یا مربای هویج سرو میشود.(مریم نادعلی - مربی آشپزی)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد