مواد لازم:
برنج: ۲ /۱ پیمانه
شیر: ۱ لیتر
آب: ۲ /۱ پیمانه
خامه: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
مربای گل: به میزان لازم
نمک: کمی
طرز تهیه:
برنج را با کره و گلاب و نمک میپزیم وقتی که نیم پز شد، شیر را میریزیم و هر چند دقیقه یک بار با قاشق چوبی هم میزنیم تا برنج کاملا لعاب بیاندازد. وقتی شعله را خاموش کردیم خامه را به مواد اضافه میکنیم و در ظرف مخصوص سرو کشیده و با مربای گل محمدی یا مربای هویج سرو میشود.(مریم نادعلی - مربی آشپزی)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است