وضعیت مذاکره پرسپولیس با مدافع کاستاریکایی

سرپرست پرسپولیس از سفر مدافع کاستاریکایی به ایران خبر داد.
کد خبر: ۶۹۹۶۲۷
وضعیت مذاکره پرسپولیس با مدافع کاستاریکایی

به گزارش جام جم ورزشی، محمد پنجعلی در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات با میشاییل اومانا اظهار داشت: «با اعلام آقای رحیمی، این بازیکن فردا به تهران خواهد آمد.»

او افزود: «این مدافع کاستاریکایی قرار است در تمرینات پرسپولیس حاضر شود و پس از تایید علی دایی با او قرارداد امضا خواهیم کرد.»

پنجعلی در پاسخ به این سوال که امروز آخرین روز نقل و انتقالات فیفا است اظهار داشت: «ما هم نگران همین مساله بودیم اما باشگاه اعلام کرده اومانا بازیکن آزاد است و هر زمان که بخواهیم می توانیم او را جذب کنیم. در این مورد هم عجله ای در کار نیست.»

{$convert_old_media}
newsQrCode
برچسب ها: پنجعلی پرسپولیس
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها