با توجه به اهمیت زمان در پروندههای سقط درمانی، پزشکی قانونی به مدارک متقاضیان در اسرع وقت رسیدگی و در صورت وجود شرایط قانونی با درخواست سقط جنین موافقت میکند.
متقاضیان سقط درمانی که شرایط لازم را دارند و پزشکیقانونی نیز برای آنان مجوز صادر کرده باید پیش از پایان چهار ماهگی (19 هفتگی و ولوج روح در جنین) و در کوتاهترین زمان پس از دریافت مجوز برای انجام سقط به بیمارستان مراجعه کنند؛ زیرا بیمارستانها نیز پس از چهار ماهگی اقدام به سقط نمیکنند، حتی اگر قبل از این تاریخ پزشکی قانونی مجوز را صادر کرده باشد.
بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی در سال 91، بیش از 6000 نفر موفق به دریافت مجوز سقط درمانی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور شدند.
مطابق آمارهای اعلام شده، تعداد متقاضیان مجوز سقط درمانی در سال گذشته 6656 نفر بودند که این رقم در مقایسه با سال90، 7 درصد افزایش داشته است.
یکی از نکات ضروری برای بررسی تقاضای سقط درمانی در مراکز پزشکی قانونی سن جنین است، به این نحو که اگر سن جنین از 19 هفته بیشتر باشد یا بر اساس سونوگرافی، بیش از چهار ماه از زمان لقاح گذشته باشد بههیچوجه برای فرد متقاضی مجوز سقط صادر نمیشود.
همچنین در صورت خطر جانی برای مادر در صورت ادامه بارداری یا عقبافتاده و ناقصالخلقه بودن جنین به نحوی که نگهداری از آن برای مادر ایجاد حرج کند از جمله مواردی است که در صورت وجود هر یک از آنها با درخواست مادر و با تشخیص سه پزشک متخصص و تائید پزشکی قانونی، مجوز سقط درمانی صادر میشود، البته به شرط آن که سن حاملگی کمتر از چهار ماه پس از لقاح باشد.
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
یک کارشناس مسائل امنیت دفاعی در گفتگو با جام جم آنلاین:
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد