دکتر محمد صفریان با اشاره به اینکه این میوهها دارای فیبر است و آب موجود در آنها در ساعات اولیه پس از سحر آزاد میشود، گفت: توصیه میشود در ماه مبارک رمضان از مواد غذایی که دارای فیبر است و آب بیشتری جذب میکنند به عنوان نوعی ذخیره آب بدن استفاده شود.
وی افزود: در ساعات اولیه پس از افطار که افراد احساس تشنگی زیادی دارند، افراد باید از میوه هایی با درصد آب فراوان مانند هندوانه، خربزه و طالبی استفاده کنند.
این متخصص تغذیه گفت: مواد غذایی که بتوانند به طور تدریجی کربوهیدرات موجود در خود را آزاد کنند مانند میوهجات، سبزیجات، حبوبات و غلات سبوسدار از این دسته هستند.
صفریان با بیان اینکه مصرف این مواد غذایی در وعده سحر میتواند موجب احساس سیری بیشتری در فرد شود، افزود: مواد شامل قند، شکر، انواع بیسکوئیت و شکلاتها، شیرینیها، نوشابه و آبمیوههای مصنوعی، انواع دسرهای شیرین، زولبیا و بامیه، نانهای بدون سبوس مانند نان سفید، نان باگت و ... به دلیل اینکه کربوهیدرات موجود در خود را به سرعت آزاد میکنند موجب قندخون و گرسنگی سریعتر میشود.(ایسنا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم