زمانی که اورهان پاموک رماننویس برجسته ترکیهای تعطیلات خود را در آمریکا سپری میکرد، دو سارق وارد منزل وی شده و برخی تجهیزات فنی از جمله دوربین و لپتاپ وی را دزدیدند.
دوربینهای مداربسته اطراف خانه پاموک تصویر این دو مجرم را ضبط کرده و پلیس در حال بررسی این پرونده است.
بنا بر این گزارش، وقتی خالق «نام من سرخ» از سفر بازگشته با قفلهای شکسته و درهای باز خانهاش مواجه شده است.
منزل پاموک در طبقه ششم ساختمانی در «سیهانگیر» استانبول واقع است. نیروهای پلیس عملیات انگشتبرداری و چهرهنگاری دو سارق را به اتمام رسانده و دو مظنون را در رابطه با این پرونده دستگیر کردهاند.
اورهان پاموک به عنوان یکی از بزرگترین رماننویسان ترکیه، خالق آثار تحسین شدهای چون «زندگی نو»، «کتاب سیاه» و اثر زندگینامهای «استانبول» است که تاکنون به 60 زبان دنیا ترجمه شدهاند. وی نوبل ادبیات را در سال 2006 به خود اختصاص داد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد