به گزارش جام جم ورزشی ؛ باشگاه استقلال تهران رسما خواستار جذب کریم انصاری فرد شد. مهاجم فصل گذشته باشگاه تراکتورسازی مورد توجه امیر قلعه نویی قرار گرفته و سرمربی آبی پوشان از مدیران استقلال خواسته مقدمات حضور این بازیکن را فراهم کنند.
علی نظری جویباری مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال تهران با تایید این خبر گفت: «انصاری فرد در لیست خریدهای استقلال است، ما می توانیم یک سهمیه لیگ برتری دیگر جذب کنیم. با توجه به اینکه حضور عزت اللهی در استقلال تقریبا منتفی شده، این یک سهمیه می تواند به انصاری فرد اختصاص یابد.»
انصاری فرد که فصل گذشته آقای مسابقات لیگ برتر شد، در جام جهانی نیز برای تیم ملی ایران به میدان رفت. این مهاجم جوان پس از بازگشت تیم ملی از برزیل، به ایران برنگشته و فعلا در کشور امارات حضور دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد