یک چهارم وقت جوانان اروپایی پای اینترنت می گذرد

بر اساس آخرین پژوهش های انجام شده از سوی یک سازمان تجاری ، پس از تلویزیون و رادیو ، اینترنت پرطرفدارترین رسانه در میان جوانان اروپایی است و روزنامه ها و مجلات در این دسته بندی بعد از این رسانه قرار می گیرند.
کد خبر: ۶۹۳۵۸

انجمن تبلیغاتی تعاملی اروپا در این باره اعلام کرد ، 24 درصد از جوانان اروپایی بین 15 تا 24 سال ، 24 درصد از وقت فراغت خود را به یکی از این رسانه ها یا به اینترنت اختصاص می دهند در حالی که تنها 10 درصد از زمان خود را برای مطالعه روزنامه و 8 درصد را برای خواندن مجلات صرف می کنند.
تلویزیون و رادیو به ترتیب با 31 درصد و 27 درصد نسبت بیشترین میزان جذب جوانان اروپایی را به سمت خود دارند.
به علاوه این پژوهش ها نشان می دهد که افراد جوان در اروپا بیشتر از هر گروه سنی دیگری به اینترنت مراجعه می کنند به طوری که نسبت استفاده سایر گروه های سنی در این قاره از رسانه اینترنت 20 درصد تخمین زده شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها