توافق «80 درصدی» فدراسیون فوتبال با کرش

رئیس فدراسیون فوتبال اعلام کرد که این فدراسیون مشکلات بسیاری دارد اما با توجه به درخواست مردم، تلاش خود را برای کرش به کار بسته است. وی همچنین گفت: به نظرم تا 80 درصد کارها انجام گرفته و تنها 20 درصد از جزییات توافق بین ما و ایشان باقی مانده است.
کد خبر: ۶۹۲۸۸۳

علی کفاشیان در خصوص انتشار مفاد پیشنهادی این فدراسیون به کارلوس کرش، با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: قطعا برخی موارد در این بسته پیشنهادی با آنچه رسانه‌ای شده، فرق دارد. این موضوع کاملا بین ما و کرش محرمانه است، اما تا زمانی که نهایی نشود، قطعیت ندارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا دستمزد کرش افزایش یافته، بیان کرد: بله پیشنهاد ما نسبت به قبل افزایش دارد. یکسری فعالیت‌ها وجود داشت که باعث شد پیشنهاد خودمان را افزایش بدهیم، ولی در کنار آن دستمزد دستیارانش را کاهش داده‌ایم. در واقع با افزایش دستمزد کرش یک بخش از قرارداد دستیارانش را کاهش داده‌ایم.

رئیس فدراسیون فوتبال که با شبکه خبر گفت‌وگو می‌کرد، با بیان این‌که افزایش دستمزد کرش به این فدراسیون فشار وارد خواهد کرد، یادآور شد: با وجود مشکلاتی که داریم فدراسیون به خواسته مردم احترام گذاشته و تمام تلاش خودمان را به کار گرفته‌ایم کرش را حفظ کنیم. البته هر چقدر ما صرفه جویی انجام بدهیم، به تیم‌های پایه رسیدگی می‌شود که این خواسته سرمربی تیم بزرگسالان هم هست.

کفاشیان در پاسخ به این پرسش که چقدر برای تمدید قرارداد کرش شانس قائل هستید، گفت: 80 درصد کارها حل شده 20 درصد مربوط به جزئیات باقی می‌ماند. فکر می‌کنم که ایشان هم موافقت کند که در و فقط ایران بماند. مگر این‌که از جای دیگر پیشنهاد بهتری داشته باشد که از آن خبر ندارم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها