پرواز بالون اینترنت گوگل در مناطق محروم

وقتی یک سال پیش گوگل از پروژه رویایی خود برای رساندن اینترنت ارزان به همه ساکنان زمین از جمله مناطق محروم با بهره‌گیری از بالن سخن گفت، تحقق این هدف کمی دور از ذهن بود.
کد خبر: ۶۸۹۸۱۸

یک سال اخیر هرچند گوگل سعی کرده بدون جنجال و سروصدای خبری پروژه موسوم به Loon را ادامه دهد، اما بتازگی خبر رسیده گوگل سال آینده این پروژه را گسترده‌تر از قبل آزمایش خواهد کرد. استرو تلر، رئیس بخش گوگل‌ایکس (پروژه‌های نوآورانه گوگل) در گفت‌و‌گو با سایت Wired گفته هدف گوگل از آزمایش‌های متعدد این بالون‌ها، آن است که همه مردم از آن استفاده کنند. به همین دلیل هم تعداد بالون‌های خود را از ۱۰۰ به ۳۰۰ تا ۴۰۰ عدد افزایش خواهد داد. هر بالون با گاز هلیوم پر شده و می‌تواند بیش از ۱۰۰ روز در آسمان به انجام ماموریت بپردازد.

پروژه بالن علاوه بر وای ـ ‌فای و نسل سوم تلفن همراه یعنی 3G در سیستم LTE نیز آزمایش شده است و برای هر تلفن همراه سرعتی معادل پنج مگابایت در ثانیه فراهم می‌کند. هرچند این سرعت چندان بالا نیست، اما ورود این پروژه به نسل چهارم شبکه ارتباطی تلفن‌های همراه ارزشمند است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها