در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
رضا رواسیان افزود: افزایش قیمت مواد اولیه طبخ کلهپاچه، تورم و افزایش قیمت برق و گاز در مجموع باعث افزایش قیمت کله پاچه شده است. وی افزایش مالیات و افزایش نرخ دستمزد را از دیگر عوامل این موضوع دانست. رئیس اتحادیه طباخان ادامه داد: هر پرس سیرابی در حال حاضر 4000 تومان بدون سرویس (نان و نارنج) و 5000 تومان با سرویس است و یک سیرابی به همراه شیردان 10 هزار تومان است. رواسیان در ادامه افزود: در ماه رمضان سال گذشته هر پرس کلهپاچه 29 هزار تومان بود. وی با بیان این که تمام طباخیها کاملا بهداشتی هستند و اگر بهداشت را رعایت نکنند بسرعت جواز کسب آنها لغو میشود، بیان کرد: اداره بهداشت نیز به طور مدام بر طباخیها نظارت کرده و از کلهپاچه پخته شده و خام طباخیها نمونهگیری به عمل میآورد.
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
صادق ورمزیار در گفتوگو با جامجم مطرح کرد
روح الامینی در گفتوگوی تفصیلی با «جامجم»:
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد